Podmínky zpracování osobních údajů

Ochrana osobních údajů uživatele, který je fyzickou osobou (dále jen „uživatel“), je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Prodávající Aleš Homolka, se sídlem Jámy 148, identifikační číslo: 03820556 (dále jen „správce“) je registrovaným správcem osobních údajů a garantuje bezpečné nakládání s poskytnutými osobními údaji.

Zpracování osobních údajů

Uživatel uděluje souhlas správci se zpracováním svých osobních údajů:

Jméno, příjmení (případně název společnosti, IČ, DIČ, kontaktní osoba), fakturační adresa (případně dodací adresa), e-mail a telefonní číslo je nutné zpracovat pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy. Tyto osobní údaje budou uchovány po dobu nezbytnou k účelu jejich zpracování.

E-mail (případně jméno, příjmení, název společnosti) je nutné zpracovat pro účely informování o stavu objednávky, pro řešení dotazů z kontaktních formulářů a v případě souhlasu pro marketingové účely. Tyto údaje budou uchovány po dobu 3 let.

IP adresu je nutné zpracovat pro účely zajištění bezpečnosti internetového obchodu a nákupního procesu a pro případné řešení problému vzniklých porušením práv a povinností z kupní smlouvy. Tento údaj bude uchován po dobu 3 let.

Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem a v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

Zpracování osobních údajů je prováděno správcem, a však správce může pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Zejména dopravní společnosti a poskytovatele cloudových a hostingových služeb.

Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

Ceny a způsoby dopravy

Objednejte nad 999 Kč
a budete mít poštovné ZDARMA!

zobrazit způsoby dopravy

Obchodní podmínky

Obchodní podmínky, pro nákup
v e-shopu tuninglepky.cz.

zobrazit obchodní podmínky

Zákaznická sekce

Získejte přehled o obejdnávkách
a 3% slevu na každý nákup.

vytvořit účet

Průvodce nákupem

Ukážeme vám, krok za krokem,
jak snadno nakoupíte v našem e-shopu.

ukázat rádce pro snadný nákup

Získejte informace o nových dekorech, slevách a akčních nabídkách.

E-mail neposkytujeme třetím osobám a nebudeme zasílán žádný spam.
Uložením e-mailu souhlasíte z podmínkami zpracování osobních údajů